本網站爲民間交流網站,主要爲廣大考生提供廣東成考報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,非政府官方網站,官方信息以廣東省教育考試院www.eeagd.edu.cn爲准。
    城市:
    成考系統:
    所在位置:亚洲日韩天堂在线 > 試題題庫 > 高起專 > 正文

    2018年廣東高升專英語備考試題-成人高校招生考試

    2018-08-02 15:36:14   来源:亚洲日韩天堂在线    点击:
    作者:胡老師

      一、語音知識

      在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,並把它前面的大寫字母填入左邊括弧裏。

      ( )1.A. across B. away C. agree D. able

      ( )2.A. training B. brain C. remain D. said

      ( )3.A. cow B. throw C. low D. own

      ( )4.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession

      ( )5.A. till B. wide C. polite D. decide

      二、詞彙與語法知識

      從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,並把它前面的大寫字母填入左邊的括弧裏。

      ( )6. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

      A. add B. add to C. add up to D. add up

      ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

      A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

      ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

      A. whom B. where C. which D. while

      ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

      A. had met B. have met C. met D. meet

      ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

      A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

      ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

      A. learn B. to learn C. learned D. learning

      ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

      A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

      ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

      A. message B. letter C. sentence D. notice

      ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

      A. However late is he B. However he is late

      C. However is he late D. However late he is

      ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

      I , but I had an unexpected visitor.

      A.had B. would C. was going to D. did

      答案:

      一、語音知識

      1.D 2.D 3.A 4.A 5.A

      二、詞彙與語法知識

      6.A 7.A 8.D 9.B 10.B

      11.B 12.D 13.A 14.D 15.C

    上一篇:2018年廣東高升專語文自測題及答案-成人高校招生考試
    下一篇:2018年广东高起專英语模拟题及答案(1)-成人高校招生考试

    廣東成人高考提升便捷服務

    【考試時間:10月26、27日】

    成人高考報名入口 成人高考考前輔導
    距2019全國成人高考:僅剩 70
    【請廣大考生提前備考】
    加入廣東成考公衆號
    亚洲日韩天堂在线
    微信公衆號
    (掃一掃加入)
    加入廣東成考交流群

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、並且能直接與資深老師進行交流、解答。